Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

Kristian Hall om ferden ut av depresjon

Jeg har ikke jobbet med video før, så dette er et eksperiment. I videoen snakker jeg om ferden ut av depresjon; hvordan du starter prosessen, hvordan du kan identifisere positive og negative utløsere (triggere), og hvordan du kan benytte radikal takknemlighet til å få det bedre.

 

 

 

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Forrige innlegg
Neste innlegg