Warning: A non-numeric value encountered in /customers/2/a/e/kristianhall.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5472

Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

Kristian Hall om ferden ut av depresjon

Jeg har ikke jobbet med video før, så dette er et eksperiment. I videoen snakker jeg om ferden ut av depresjon; hvordan du starter prosessen, hvordan du kan identifisere positive og negative utløsere (triggere), og hvordan du kan benytte radikal takknemlighet til å få det bedre.

 

 

 

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Forrige innlegg
Neste innlegg