206349339864835

Bli med i lesergruppen min, og lær hvordan du kan bli kvitt depresjon

You have Successfully Subscribed!

Exit Depression er et sett med videoer som følger programmet i boken Glad igjen! Boken og programmet har 14 steg som vil hjelpe deg med å bli kvitt depresjon. Jeg vil produsere totalt 15 videoer og legge dem ut her, slik at du kan bruke videoene parallelt med at du leser boken og følger programmet.

Budskapet i denne første videoen er at det er fire prinsipper det er viktig å huske på når man jobber med å forbedre livet sitt: 1. Del opp arbeidet med å komme ut av depresjon i mange små skritt, og så tar man ett av gangen 2. Start arbeidet med latterlige lave ambisjoner 3. Kjeft aldri på deg selv 4. Veien ut av depresjon går opp og ned. Hvis du er forberedt på tilbakeslag vil disse bli mye lettere å komme over
Det er starten av det å komme ut av depresjon som er tøffest. Du kan komme raskere i gang ved å gjøre to ting: 1. Bestem deg for å gjøre det du kan for å bli bedre 2. Tro på at dette er mulig for deg
I denne videoen snakker jeg om hvorfor et godt kosthold er ekstra viktig for den som sliter med depresjon.
Trening og mosjon er viktig for alle, og spesielt for de som sliter med depresjon.
Det fins mange kilder til glede i livet, selv for den som er deprimert. Det er viktig å være bevisst over hvilke aktiviteter og mennesker som løfter deg, og hvilke som har motsatt effekt.
God søvn virker stabiliserende og forbedrende på humøret, og hvis du sliter med depresjon er det viktig å sørge for at du gjør det du kan for å forbedre søvnen. I denne videoen går jeg gjennom en del sentrale tiltak.