kristian hall foredrag

Foto: Paal Mork-Knutsen, Aktivitetsalliansen

Book Kristian til et foredrag

Kristian Hall er en erfaren foredragsholder, som evner å gripe og engasjere publikum. Ta kontakt dersom du har et arrangement der det kunne passe å booke Kristian.

Lengde og temaet for foredraget kan tilpasses det enkelte arrangement, men her er et noen overskrifter som kan være et utgangspunkt:

Hvordan bli kvitt depresjon

Kristian forteller om sine egne erfaringer med depresjon, og hvordan han kom seg ut av situasjonen. I tillegg snakker han om hvordan man kan sette sammen et program for selvhjelp, som blant annet inneholder fysisk aktivitet, takknemlighetsøvelser, kognitive teknikker og meditasjon.

Lengde: 20-45 minutter

Handlekraft

Hvordan kan vi bli mer produktive på jobb og i privatlivet? Kristians nye bok Handlekraft, kommer i januar 2020, og inneholder en prosess i 15 steg som vil gjøre deg mye mer handlekraftig. I foredraget går Kristian gjennom de viktigste stegene, med fokus på konkrete teknikker for å bli mye mer produktiv.

Dette foredraget fins også i en versjon der Kristian holder foredraget sammen med motivator og inspirator Henrik Aase. I denne versjonen er foredraget lettere i formen, og gjennomsyret av humor.

Lengde: 45-60 minutter

Arbeidsglede

Hvordan kan man benytte prinsippene fra positiv psykologi til å bygge effektive organisasjoner og team? Arbeidsglede handler om hvordan man kan skape et miljø på arbeidsplassen som gjør at folk gleder seg til å dra på jobben.

Lengde: 20-60 minutter

For å ta kontakt med Kristian, send en epost til post (at) fakkelforlag (dot) no, eller ring + 47 400 47 995.

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.