Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

musikk gladere

Musikk som gjør deg gladere

Jeg elsker musikk, og lytter til det mange timer hver dag. Jeg bruker musikk aktivt til å sette meg i det humøret eller den sinnstilstanden jeg ønsker å være i. For eksempel når jeg trenger å konsenterer meg, eller hvis jeg ønsker å øke energinivået. Eller hvis jeg vil bli gladere.

For de som sliter med depresjon kan en spilleliste med musikk som gjør deg gladere være et nyttig verktøy. Jeg har derfor laget en spilleliste for dette formålet. Jeg har laget den i Spotify, og linken finner du under. For de som ikke bruker Spotify, kan du likevel se sangene under, slik at du kan lage din egen i strømmetjenesten du bruker.

Du vil se at listen min inneholder mange klassikere, musikk fra 70-, 80- og 90-tallet. Kanskje liker du bedre nyere musikk. Eller kanskje det er noen av sangene i listen du ikke liker. Null problem – bare legg til sanger som du liker, og ta vekk de du misliker.

Her er linken til spillelisten i Spotify: Songs That Will Uplift You

Les mer i Opp fra avgrunnen. Og legg gjerne til dine egne sanger i kommentarfeltet under. Hvilke sanger får DEG gladere?

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Del med andre:

Forrige innlegg
Neste innlegg

Shopping cart

Subtotal
Frakt og rabattkoder blir lagt til ved kassen.
Checkout