Hva synes du?

Det aller viktigste for en forfatter er å få tilbakemelding fra leserne. Det er jo det vi sitter alle de timene foran PCen for, der vi skriver og polerer teksten. Kanskje har mange forfattere en drøm om å kunne leve av å skrive, men det er de aller færreste forunt. Derfor er det tilbakemelding som er forfatterens viktigste valuta.

For meg, som holder på med min andre bok om samme tema; hvordan bli kvitt depresjon, er det ekstra viktig å få tilbakemelding, for det gir meg mulighet til å justere den nye teksten, basert på tilbakemelding på den første. Det er også grunnen til at jeg nylig ba om testlesere til den nye boken, og hvor jeg fikk veldig god respons.

Så hvis du vil gi meg en liten gave i dag, ta en rask tur innom et (eller flere) av disse stedene. Du kan gi boken en karakter på under ett minutt, eller du kan skrive et par setninger om hva du synes om den. Både positive og negative tilbakemeldinger er nyttige; de positive fordi vi til syvende og sist ønsker å skrive noe leseren synes er oppriktig bra, de negative fordi det er mye læring å hente i negative tilbakemeldinger.

Opp fra avgrunnen på Goodreads.

Opp fra avgrunnen på bokelskere.no

Opp fra avgrunnen på ark.no

På Goodreads finner du også flere lister for bøker om depresjon. Jeg hadde satt stor pris på om du ville gi boken (den engelske utgaven – Rise from Darkness) en plass på en av disse listene (her finner du også mange anbefalelsesverdige bøker om depresjon):

Self-help books for overcoming depression

Books Worth Reading on Depression

Depression and Mental Illness

Tusen takk skal du ha, dette betyr veldig mye for meg!

Hvis du ikke har lest den ennå, kan du skaffe ditt eget eksemplar av Opp fra avgrunnen her, eller låne den på biblioteket.