Opp fra avgrunnen

Hva synes du?

Det aller viktigste for en forfatter er å få tilbakemelding fra leserne. Det er jo det vi sitter alle de timene foran PCen for, der vi skriver og polerer teksten. Kanskje har mange forfattere en drøm om å kunne leve av å skrive, men det er de aller færreste forunt. Derfor er det tilbakemelding som er forfatterens viktigste valuta.

For meg, som holder på med min andre bok om samme tema; hvordan bli kvitt depresjon, er det ekstra viktig å få tilbakemelding, for det gir meg mulighet til å justere den nye teksten, basert på tilbakemelding på den første. Det er også grunnen til at jeg nylig ba om testlesere til den nye boken, og hvor jeg fikk veldig god respons.

Så hvis du vil gi meg en liten gave i dag, ta en rask tur innom et (eller flere) av disse stedene. Du kan gi boken en karakter på under ett minutt, eller du kan skrive et par setninger om hva du synes om den. Både positive og negative tilbakemeldinger er nyttige; de positive fordi vi til syvende og sist ønsker å skrive noe leseren synes er oppriktig bra, de negative fordi det er mye læring å hente i negative tilbakemeldinger.

Opp fra avgrunnen på Goodreads.

Opp fra avgrunnen på bokelskere.no

Opp fra avgrunnen på ark.no

På Goodreads finner du også flere lister for bøker om depresjon. Jeg hadde satt stor pris på om du ville gi boken (den engelske utgaven – Rise from Darkness) en plass på en av disse listene (her finner du også mange anbefalelsesverdige bøker om depresjon):

Self-help books for overcoming depression

Books Worth Reading on Depression

Depression and Mental Illness

Tusen takk skal du ha, dette betyr veldig mye for meg!

Hvis du ikke har lest den ennå, kan du skaffe ditt eget eksemplar av Opp fra avgrunnen her, eller låne den på biblioteket.

4 thoughts on “Hva synes du?”

  1. Linde Gilberg

    Jeg synes boka de er helt suveren. For det første har du vært der så til de grader selv og vet hva som virker og ikke virker. Du bruker et forståelig språk og har gode henvisniner til mer faglitteratur for de som vil dypere inn. Jeg leser den for andre gang nå, for å plukke opp det jeg ikke fikk med på første runde. Det er kjedelig å være trist når jeg vet at jeg har kun et liv. Så tusen takk. Jeg følger deg fast her også.

    1. Kristian Hall

      Hei Linde. Tusen takk for veldig hyggelig melding, og beklager sent svar. Jeg får ikke varsler på nye kommentarer under bloggpostene mine (må finne ut hvordan jeg slår på dette…), og så faktisk ikke kommentaren din før nå.

      Å få høre fra leserne mine er noe av det aller hyggeligste jeg vet, og spesielt når de er fornøyd. Det gir meg motivasjon og energi til å fortsette å skrive, som jeg gjør nå (bok 2).

      Ha en fantastisk kveld!

      – Kristian

    1. Ja, har vurdert dette. Det er ganske mye jobb å få det spilt inn, og kan være kostbart også. Men det er på listen min 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *