Exit Depression – introduksjon

Som jeg skrev om i dette innlegget om Exit Depression, ønsker jeg å legge ut en videoversjon av programmet. Dette vil ta litt tid, fordi det vil bli minst 15 videoer totalt; en video for hvert steg, pluss noen videoer som går i dybden av de viktigste teknikkene.

Jeg har nå produsert den første videoen, og den finner du under. Det er ingen tvil om at jeg har mye å lære om videoproduksjon, men det er i det minste en start. Muligens vil jeg spille inn alle videoene igjen etter at jeg har fått kloa i bedre utstyr og redigeringsprogrammer. Et skritt av gangen.

Budskapet i denne videoen er at det er fire prinsipper det er viktig å huske på når man jobber med å forbedre livet sitt:

  1. Del opp arbeidet med å komme ut av depresjon i mange små skritt, og så tar man ett av gangen
  2. Start arbeidet med latterlige lave ambisjoner
  3. Kjeft aldri på deg selv
  4. Veien ut av depresjon går opp og ned. Hvis du er forberedt på tilbakeslag vil disse bli mye lettere å komme over

Hvis du ikke har gjort det ennå, tegn deg opp for nyhetsbrevet mitt øverst på siden. Da får du varsel via epost for når det kommer nye videoer blir lagt ut.

Etter hvert håper jeg å kunne lage et webbasert system der folk som ønsker å følge dette programmet sammen med andre, kan finne likesinnede. Men akkurat nå har jeg litt for mange baller i luften.

Lykke til, og håper du liker programmet!