Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

spørsmål

Spørsmål og svar: Runde 1

For en tid tilbake spurte jeg de som mottar nyhetsbrevet mitt (du kan tegne deg i feltet helt øverst), om spørsmål de ønsket å stille meg, og som jeg ville besvare i en bloggpost eller en video. Jeg fikk inn ganske mange spørsmål.

Det interessante var at de fleste spørsmålene havnet i to hovedbolker, eller hovedspørsmål:

  1. Hvordan kan man som pårørende motivere en deprimert til endring?
  2. Hva var de viktigste milepælene i din ferd ut av depresjon, eller hvor snudde utviklingen?

I svaret mitt, som du finner i videoen under, bruker jeg mye tid på de to spørsmålene.

I tillegg fikk jeg et spørsmål som havner i en egen kategori. Det er et spørsmål jeg kan kjenne meg igjen i. Hva gjør man når man i et tungt depresjonsanfall oppfører seg dårlig mot menneskene rundt seg, som egentlig bare vil hjelpe? Det spørsmålet er det tredje jeg besvarer i videoen.

Muligens kommer jeg til å lage en ny slik video på et senere tidspunkt, så følg med!

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Del med andre:

Forrige innlegg
Neste innlegg
Cookies on kristianhall.no
We use cookies and other tracking technologies to ensure that we give you the best experience on our website and analyse your use of our products and services.
I Accept Cookies
No, Give me more info
Cookie Settings
- Necessary Cookies
Our Cookies:
- Preferences Cookies
- Analytics Cookies
- Marketing Cookies
Cookies Info
Open popup