Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

La oss samle noen gladhistorier

For den som er på vei ut av depresjon, er det viktig å opprettholde et håp om, og en tro på, at det er mulig å få det bedre. Dette er et direkte tilsvar til håpløsheten som ofte følger depresjon. Mye av tanken bak mine skriverier på denne bloggen, og i bøkene mine, er å forsøke å skape og overføre et slikt håp.

Jeg tror det ville være veldig nyttig for de som sliter med depresjon i dag, å kunne lese om flere mennesker som har blitt bedre, og kanskje til og med blitt kvitt sykdommen helt.

Så vi trenger flere slike historier!

Og kanskje er det du som sitter på en av dem.

Hvis du kjenner noen som har blitt bedre fra angst eller depresjon, eller kanskje har blitt det selv, vil jeg være svært takknemlig om du vil sende meg noen linjer anonymt. Jeg tenker at forbedringen ikke trenger å være stor, men at det vil være fint å lese også om folk som har nådd en milepæl, eller kommet dit at de mestrer noe de ikke gjorde før.

Ideelt sender du et avsnitt eller to, og signerer med fornavn og alder. Det kan være nyttig for leserne å vite alderen på den som forteller historien, fordi det gjør det lettere å identifisere seg med den. Hvis du ikke er komfortabel med å gi ditt eget navn og alder, kan du finne på et navn, eller eventuelt bare publisere det anonymt.

Når jeg har samlet inn et knippe historier, vil jeg sette dem sammen og publisere dem på bloggen. Over tid vil det forhåpentligvis bli lagt til flere historier, og samlingen kan bli en stadig bedre kilde til motivasjon for de som leser den.

Du kan sende inn ditt bidrag ved å sende meg en epost via kontaktskjemaet her.

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Del med andre:

Forrige innlegg
Neste innlegg
Cookies on kristianhall.no
We use cookies and other tracking technologies to ensure that we give you the best experience on our website and analyse your use of our products and services.
I Accept Cookies
No, Give me more info
Cookie Settings
- Necessary Cookies
Our Cookies:
- Preferences Cookies
- Analytics Cookies
- Marketing Cookies
Cookies Info
Open popup