Exit Depression 04 – Ny video i serien som følger programmet i Glad igjen!

Før jeg visste hva Glad igjen! ville hete ved publikasjon, startet jeg på en videoserie jeg kalte Exit Depression. Videoene følger programmet fra Glad igjen!, og er inndelt i de samme 14 stegene man finner i boken.

Nå har jeg lagt ut den femte videoen (når man teller med introduksjonsvideoen), og den finner du her:

Jeg har tenkt at videoene kan være nyttige som et supplement til boken, når man følger programmet. Man kan for eksempel se en video i uken, i det man starter på et nytt steg. Noen ganger er det nyttig å få inn informasjon fra flere kilder/medier samtidig.

Du finner de andre videoene under Exit Depression, eller direkte på Youtube. Jeg vil legge ut nye videoer fortløpende, etterhvert som jeg får produsert dem.

Her finner du et utdrag fra Glad igjen! som omhandler mye av det samme som i videoen. Her finner du blant annet teknikken jeg bare kaller for en Øvelse med et hvitt ark.

Her finner du en serie med videoer på engelsk, tilsvarende de norske (Exit Depression på engelsk).