Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!

prokrastinering

Hvordan unngå prokrastinering, få gjort mer, og øke mestringsfølelsen

Mange som sliter med depresjon opplever lav mestringsfølelse. Dette fordi depresjon kan være nært koblet til såkalt utsettelsesadferd, eller prokrastinering. Dette gjelder ikke alle som er deprimert, men mange.

For å motvirke dette, er det viktig å øke mestringsfølelsen. Dette får man til ved å gjøre mer av de tingene man ønsker å få til. Dette har mange positive ringvirkninger, blant annet at man i større grad kan rydde opp i praktiske og økonomiske problemer man måtte ha.

Over mange år har jeg utviklet et system for å få gjort MYE mer, som også er beskrevet i dette blogginnlegget. Ved å følge systemet vil du oppleve at du gradvis kan vinke farvel til prokrastineringen. Og tro meg, det føles bra!

 

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Del med andre:

Tilfeldig Post:

Forrige innlegg
Neste innlegg
Cookies on kristianhall.no
We use cookies and other tracking technologies to ensure that we give you the best experience on our website and analyse your use of our products and services.
I Accept Cookies
No, Give me more info
Cookie Settings
- Necessary Cookies
Our Cookies:
- Preferences Cookies
- Analytics Cookies
- Marketing Cookies
Cookies Info
Open popup