Vil du ha historien din på trykk?

Jeg holder for tiden på med en arbeidsbok til Glad igjen!, som vil bli utgitt andre halvår. Tanken med denne arbeidsboken er at den vil gjøre det lettere å gjennomføre programmet fra Glad igjen!, og ikke minst utføre de ulike teknikkene og tiltakene.

For å tilføre arbeidsboken interessant innhold har vi planlagt å legge inn brukerhistorier mellom kapitlene (stegene). Jeg ser for meg relativt korte tekstbiter, skrevet av de som har brukt programmet, og som handler om hvordan det spesifikke tiltaket var til hjelp for den som skrev teksten. Det kan være alt fra noen setninger til en side langt. Du kan signere med pseudonym, fornavn eller fullt navn.

Dermed har du mulighet til å få din historie på trykk!* 🙂

Disse tekstene vil gjøre det lettere for andre å finne motivasjon til å gjennomføre programmet, så ved å skrive din historie bidrar du til at det blir lettere for andre å få det bedre fra depresjon. Du kan vise at dette er mulig!

Ideelt sett vil man ha en historie per steg, altså at alle stegene dekkes:

Steg 1: Bestem deg for å bli bedre
Steg 2: Spis deg gladere
Steg 3: Tren deg til gode følelser
Steg 4: Finn kilder til glede
Steg 5: Sov bedre
Steg 6: Bruk terapi effektivt
Steg 7: Bli radikalt takknemlig
Steg 8: Dyrk de gode menneskene
Steg 9: Kartlegg utløsere og dominoeffekter
Steg 10: Bli rå på kognitive teknikker
Steg 11: Skap mer mening i livet
Steg 12: Øk mestringsfølelsen
Steg 13: Lær deg meditasjon, mindfulness og selvhypnose
Steg 14: Lær å elske deg selv

Hvis du er interessert, kontakt meg via FB-siden min. 

*)Merk at vi dessverre ikke har mulighet til å betale vederlag for disse historiene – men du får en gratis bok. I samsvar med deg, meg og forlaget er det mulig tekstene redigeres før publisering. Hvis det kommer inn flere tekster per steg kan man ikke garantere at alle tekstene blir publisert i boken.

NB: Glad igjen! har nå kommet ut i pocket-format. Hvis du vil ha den signert, kan du bestille den her.