livsrikdom

Livsrikdom: Strategier for å håndtere livet

Tenk om det fantes en manual for å bygge et godt liv.

Livet kan inneholde så mangt, alt fra de mest fantastiske opplevelser og dyp kjærlighet til avgrunner av sorg og sykdom. Noen ganger er det vanskelig å vite hvordan man best kan forholde seg til livet, kanskje spesielt når det viser seg fra sin vanskeligste side. Selv har jeg mange ganger ønsket meg veiledning og gode råd om hvordan jeg kan håndtere livet når det glefser.

Med Livsrikdom forsøker jeg å oppsummere det livet har lært meg så langt. Jeg har hatt en spennende ferd; fra dyp depresjon til et rikt og godt liv. Livet har lært meg mye som er overførbart til andre, og som leserne av mine to første bøker forteller meg de finner nyttig og interessant. Ja, til og med livsendrende i positiv forstand.

Den første delen av boken; Livets tre, viser deg hvordan du kan skape et liv fylt av livsrikdom ved å vite hvem du er og bygge videre derfra. Boken inviterer til refleksjon rundt tre sentrale spørsmål.

Hva er gøy?
Hvem vil du tilbringe tiden med?
Hva vil du gi til verden?

I den andre delen; Livet skjer, finner du strategier du kan benytte ved livets ulike hendelser. Som hvordan du kan bruke takknemlighet og andre virkemidler til å forsterke det gode. Og hvordan du kan finne farbare veier gjennom livets vanskeligheter. Livsrikdom handler om deg. Den inviterer til refleksjon over hvor du står i dag, og til å bli bedre kjent med deg selv – slik at du kan finne din vei videre!

Bestill Livsrikdom her, for en leseropplevelse som kan endre livet ditt i positiv retning.

Om Glad igjen!

Boka er skrevet med en inderlighet og så mye kjærlighet, man kjenner virkelig forfatterens ekte ønske om at akkurat jeg skal bli bedre. Rådene og tipsene er så enkle at det kjennes lett å gå i gang med prosjekt «Bli Glad Igjen». Jeg anbefaler boken fra dypet av mitt hjerte.

Hanne Charlotte Gryting

Om Opp fra avgrunnen:

Eg kan ikkje forklare kor mykje eg har sett pris på denne boka. Kristian skriv munnleg, sympatisk, ekstremt godt, og ikkje minst forståeleg. Han forklarar nøyaktig og likevel enkelt, og ein får eit innblikk i korleis hjerna, tankegangar, virkelighetsfiltre og mykje anna i oss fungerer.

www.elisecathrin.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *