Foredrag 21/10: Hvordan bli kvitt depresjon, eller i det minste få det mye, mye bedre

Jeg vil i månedene fremover holde en serie foredrag rundt i Norge. Oslo er først ut, og datoen er 21/10. Foredraget holdes i Salongen på Vega scene (nedsiden av Grünerløkka). Foredraget starter kl 19:00.

Det er begrenset med plass (bare 120 billetter), så hvis du er interessert bør du bestille billetter så snart du kan.

I foredraget vil jeg fortelle min egen historie om ferden ut av depresjon, og deretter gå gjennom programmet som er formulert i Glad igjen! og som er et 14-stegsprogram for å bli kvitt depresjon, eller i det minste få det mye bedre.

Mot slutten av foredraget tar jeg spørsmål fra salen.

Det er mitt mål at de som deltar vil lære et og annet som de kan ta med seg i sin egen kamp mot sykdommen.

Kjøp din billett her.