Vil du støtte meg i min kamp mot depresjon?

Patreon er et system der man kan støtte ulike personer rent økonomisk, mot at man får anerkjennelse for det, og andre spesielle fordeler og tilbud. Med tiden kommer jeg til å tilby støttespillerne mine unike fordeler og tilbud, men jeg sender gratis bøker som en begynnelse.

Dette er en slags ny vri på et eldgammelt konsept. Det har alltid vært slik gjennom tidene at rike borgere støttet opp om lokale kunstnere og andre kulturpersonligheter, Med Patreon har man demokratisert dette prinsippet, slik at hvem som helst i utgangspunktet kan støtte ethvert menneske man deler mål og interesser med.

Støttespillerne mine (og de som kjøper bøkene mine) bidrar direkte til at jeg kan fortsette arbeidet med å hjelpe så mange som mulig ut av depresjon! Uten dere ville ikke dette arbeidet være mulig!

Jeg setter umåtelig stor pris på de som kjøper bøkene mine. Dere er mye viktigere for meg og dette arbeidet enn dere tror. Patreon gir en ny mulighet til å støtte meg i arbeidet mot depresjon.

Jeg har satt opp tre nivåer for de som ønsker å støtte (alle tre nivåene innebærer at du er en støttespiller):

  • Støttespiller – støtt med 2 $ per måned. Jeg sender Opp fra avgrunnen uten ekstra kostnad.
  • Hjørnestein – støtt med 7 $ per måned. Jeg sender Opp fra avgrunnen og Livsrikdom uten ekstra kostnad.
  • Bauta – støtt med 50 $ per måned. Jeg sender Bokpakke 4 uten ekstra kostnad.

Du finner min Patreon-side her. Der vil du etter hvert også finne de spesielle fordelene som er tilgjengelige for støttespillere.

Når jeg når 20 Patreon-støttespillere, vil jeg legge ut et gratis web-basert foredrag om hvordan bli kvitt depresjon (live), som kun vil være tilgjengelig for støttespillere.