Handlekraft: Ny bok i januar

I januar gir jeg ut min femte bok; Handlekraft. Jeg er veldig fornøyd med denne boken, og mener den har blitt skikkelig bra.

Boken handler om hvordan man kan nå sine mål, uansett om disse målene er på jobb eller privat. Grunnen til at jeg har skrevet den er at det er gøy å nå sine mål, og at det kan være nyttig for mange å lære en prosess jeg har satt sammen som vil gjøre leseren mye mer handlekraftig.

Prosessen består av 15 steg. De viktigste elementene i prosessen er:

  1. Vit hva du vil
  2. Identifiser det aller viktigste du kan gjøre for å komme sjumilsskritt i retning av målene dine
  3. Lag et system – og hamre løs på målene dine over tid

Jeg er overbevist om at denne vil hjelpe mange med å nå sine egne mål!

Forhåndsbestill boken her, så blir du en av de første som får den.