Abonnér på mitt gratis nyhetsbrev

You have Successfully Subscribed!


Glad igjen! er oversatt til engelsk, under tittelen 14 Steps to Happiness

Kjære alle sammen!

Etter svært mye arbeid, og i en prosess der den første oversetteren ikke var i stand til å ferdigstille manuset, den andre oversetteren svindlet meg, og den tredje heldigvis var en profesjonell oversetter – er Glad igjen! endelig tilgjengelig i engelsk oversettelse. Den har fått tittelen 14 Steps to Happiness. Det er mange av dere som har gitt innspill på både tittel og cover, og jeg er veldig takknemlig for innspillene jeg har fått!

Jeg synes boka har blitt kjempebra, også i engelsk versjon. Jeg har lagt til litt innhold, og redigert litt her og der. Så det kan være interessant for de av dere som liker å lese engelske tekster å ta en titt på den. Den er nå tilgjengelig gratis, en begrenset periode.

Hvis dere har venner eller familie som ikke leser norsk, tips gjerne om boka, og den engelske versjonen av epostsystemet, som nå er tilgjengelig her: kristianhall.com/system

Jeg har også fått oversatt arbeidsboka til Glad igjen!, men denne er kun tilgjengelig som paperback.

Til de av dere som har hatt nytte av Glad igjen!, vil jeg gjerne be om en tjeneste. Reviews (anmeldelser) av bøker er svært viktig for salg på Amazon og andre internasjonale nettbokhandler. Amazon har nylig strammet inn på reglene for hvem som får skrive en anmeldelse, og man må nå ha kjøpt varer på Amazon for minst 50 USD de siste 12 månedene for å kunne skrive en anmeldelse.

Hvis jeg har lesere der ute som fyller dette kriteriet, hadde jeg vært helt enormt takknemlig hvis dere ville skrive noen ord. Dette betyr mer for meg enn jeg kan uttrykke med ord. Og ikke minst betyr anmeldelser at boken kan nå ut til flere – og forhåpentligvis hjelpe nye lesere.

En siste ting: jeg har pusset opp den engelske bloggen min, som ligger på kristianhall.com. Jeg kommer til å publisere en del der fremover, så tips gjerne om bloggen også.

Hvis dere vil gi litt mer informasjon om boken til folk dere kjenner som leser engelsk, her er en link (på engelsk) dere kan videresende eller dele på sosiale medier: https://kristianhall.com/2020/04/27/14-steps-to-happiness-a-program-to-overcome-depression/

På forhånd tusen takk! 🙂

Her er linker til boken på noen ulike nettbokhandlere:

Amazon USA
Apple iBooks
Barnes and Noble
Amazon UK

 

 

Kristian Hall

Kristian Hall

Forfatter

Kristian Hall gikk gjennom elleve år med dyp depresjon som tenåring og student. Han overvant depresjonen ved å praktisere teknikker fra kognitiv atferdsterapi og positiv psykologi, og har vært fullstendig frisk i mer enn ti år. Teknikkene han brukte finner du i Opp fra avgrunnen.

Kristian har en misjon – å hjelpe flest mulig andre å bli kvtt sin egen depresjon. På denne bloggen finner du tips og teknikker du kan bruke i din egen ferd ut av depresjon – og mye mer.

Del med andre:

Forrige innlegg
Neste innlegg
Cookies on kristianhall.no
We use cookies and other tracking technologies to ensure that we give you the best experience on our website and analyse your use of our products and services.
I Accept Cookies
No, Give me more info
Cookie Settings
- Necessary Cookies
Our Cookies:
- Preferences Cookies
- Analytics Cookies
- Marketing Cookies
Cookies Info
Open popup